Contactgegevens

Home  >>  Contactgegevens

In verband met vakantie zijn wij gesloten van maandag 5 augustus tot woensdag 21 augustus 2019.
Aanmeldingen of verzonden e-mails in bovengenoemde periode worden vanaf 21 augustus verwerkt en beantwoord.
Bij spoed kunt u contact opnemen met de spoedlijn van uw huisarts. Op werkdagen na 17.00 uur en in het weekend kunt u contact opnemen met de huisartsenpost van Ziekenhuis Rivierenland in Tiel. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0900-7060504.

Indien u uw kind wilt aanmelden, kan dit via ons aanmeldformulier.

Voor overige vragen is onze praktijk bereikbaar per e-mail: info@orthopedagogenpraktijkfocus.nl Ook kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht

captcha

Indien uw voorkeur uitgaat naar telefonisch contact kunt u ons bellen op: 06-41694162.
Wanneer wij niet in de gelegenheid zijn u telefonisch te woord te staan, verzoeken wij u vriendelijk een bericht achter te laten op het antwoordapparaat. Benoem daarbij duidelijk uw naam, telefoonnummer en vraag. Wij bellen u dan op een later tijdstip terug.

Per januari 2019 is onze praktijk gevestigd aan de Lambartus van Ingenstraat 6, 4051 BR in Ochten. Indien u met de auto komt, kunt u het beste parkeren op de parkeerplaats bij de supermarkten. Het gebouw bevindt zich naast zorgcentrum Elim en is bij velen bekend door het consultatiebureau dat hier ook gevestigd is. Wanneer u het gebouw binnentreedt kunt u in de hal op de knop naast u de tussendeuren openen. Vervolgens kunt u direct plaatsnemen in de wachtruimte aan uw rechterzijde.