Klachtenregeling

Home  >>  Klachtenregeling

Klachtenregeling

Orthopedagogenpraktijk Focus probeert ieder traject naar wens te laten verlopen. De kwaliteit van onze beroepsuitoefening wordt gewaarborgd door onze beroepsvereniging.

Toch kan het gebeuren dat u ergens ontevreden over bent, of een klacht heeft over onze zorg. Indien dit van toepassing is, stellen wij het op prijs als u daarover contact opneemt met uw betreffende behandelaar en/of met praktijkhouder Carla Huibers (carla@orthopedagogenpraktijkfocus.nl). We proberen dan samen met u te bekijken wat er niet goed is gegaan en tot een oplossing te komen.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waarbij we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden die zij hebben opgesteld om uw klacht in behandeling te kunnen nemen en kijken zij welke procedure erbij past.
Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl.

Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.